Lederkabalen i ImF Sør delvis klar

En ny barne- og ungdomssekretær og en konstituert kretsleder er på plass. I tillegg er det behov for ny administrativ leder fra februar neste år.

− Det er en mulighet for at jeg fortsetter og går inn fast som kretsleder, sier Ommund Tveit som er konstituert kretsleder i ImF Sør frem til sommeren 2015.

Han begynte i august i år. Før det vikarierte han for kretsleder Torgeir Skrunes fra og med februar i år til og med mai. Da kretsstyret spurte Tveit om å vikariere for Skrunes, var han uten jobb.

Et kall
− Jeg ser på det som et kall. Så har jeg blitt godt mottatt av medarbeiderne og misjonsfolket. Jeg trives godt, og jeg har gode medarbeidere. Det er en krets i ekspansjon. Vi har økt. I stedet for å redusere, ansetter vi flere forkynnere. Vi har 8 stykker som jobber som forkynnere i ulike stillingsprosenter. Det er ganske bra. Her er optimisme, forteller Tveit.

Britt Stensland vikarierer som kontormedarbeider i ImF Sør og slutter i februar neste år.

− Vi er på jakt etter administrativ leder. Jeg er veldig avhengig av å ha noen på kontoret, siden jeg bare har 60 % stilling. Nå er stillingen på kontoret 40 %, men vi regner med at vi kan greie å utvide stillingsprosenten. Vi er åpen for full stilling, forteller Tveit.

Stillingen er ikke lyst ut, men ifølge Tveit har man snakket med flere aktuelle kandidater.

Med Guds hjelp
Barne- og ungdomssekretær Åge Nygård går over i en forkynnerstilling fra 1. januar neste år. Tina Haddeland overtar som ny leder for barne- og ungdomsavdelingen. Hun har vært barnesekretær på Kvinatun leirsted en del år.

− Hun ble spurt. Det var naturlig å spørre henne. Vi er veldig fornøyd med at hun overtar for Åge Nygård. Hun gjør en veldig god jobb, sier Ommund Tveit.

– «Klarer jeg dette? Neste tanke var: «Hvis det er det Gud vil jeg skal, så klarer jeg det. Med Guds hjelp.»

Slik beskriver Haddeland sin første reaksjon da spørsmålet kom.

Fortsetter på Kvinatun
Hun understreker at hun fortsetter med leirarbeidet på Kvinatun og som daglig leder i en liten stilling i Flekkefjord åpen barnehage. Det nye er at hun i tillegg vil ha hovedansvar for lag og foreninger og barne- og ungdomsarbeiderne. Hun vil ha en dag fast på kontoret på Audnastrand og delta på barne- og ungdomsrådsmøter.

− Jeg må nok kutte litt ned på lagsbesøkene, men jeg ønsker å komme innom hvert lag i kretsen i løpet av året, så ledere og barn og unge vet hvem jeg er og kan ta kontakt om det er noe. Så ønsker jeg å være flink til å videreformidle informasjon til lag og foreninger, sier Tina Haddeland.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.